سبک زندگی سالم چیست
سبک زندگی سالم ابعاد مختلفی دارد و بعد های روانی ,اجتماعی,معنوی و… را شامل میشود. سازمان بهداشت جهانی سلامت را برخورداری از آسایش کامل جسمی، روانی و اجتماعی، و نه فقط نداشتن بیماری و نقص عضو، را یک سبک زندگی سالم میداند …
همچنین سالم بودن چیزی فراتر از خوردن گاه و بی گاه سالاد یا رفتن به پیاده روی کوتاه مدت هر چند هفته یک بار است و شما نیازمند رعایت موارد مختلفی هستید تا بتوانید سبک زندگی سالم و خوبی داشته باشید.
برای داشتن یک سبک زندگی سالم و خوب در وهله نخست شما باید یک برنامه مناسب با سبک زندگی خودتان تنظیم کنید
همانطور که گفتیم زندگی سالم فراتر از ورزش کردن های بی برنامه و گاه و بیگاه و…است وابعاد گسترده تری از زندگی افراد را شامل میشود.

چگونه یک رژیم غذایی سالم داشته باشیم؟
مصرف نوشیدنیهای شیرین را کاهش دهید
لبنیات کم چرب یا فاقد چربی بخورید
میوه بیشتری بخورید
لبنیات کم چرب یا فاقد چربی بخورید
میوه بیشتری بخورید
عدم استفاده از دخانیات و مشروبات الکلی
کاهش استفاده از فست فودها
سبزیجات بیشتری مصرف کنید
کاهش استفاده از فست فودها
سبزیجات بیشتری مصرف کنید
ایجاد یک سبک زندگی سالم به معنای تغییراتی اساسی نیست! فقط یک چیز را انتخاب کنید و هر روز روی آن کار کنید، اجازه دهید بقیه زندگی و عادتهای شما ثابت بمانند.
شاید تعجب میکنید که آیا این تغییرات کوچک واقعاً میتوانند در زندگیمان تغییری ایجاد کنند یا خیر. شما میتوانید از تمام مزایایی که سلامتی کامل به شما ارائه میدهد بهرهمند شوید. شما میتوانید در تمام اوقات روز بهترین احساس را داشته باشید.
سلامت جسمانی
سلامت جسمانی یعنی همان وضعیت خوب و ایده ال بدنی که از فعالیت های ورزشی وتغذیه مناسب و خواب کافی و… ناشی میشود.
در اینجا ۵ راهکار برای افزایش سلامت جسمانی معرفی میکنیم که میتوانید در برنامه خودتان بگنجانید و در نهایت با رعایتشان به داشتن یک سبک زندگی سالم نزدیک تر شوید…

مراحل فعالیت روزانه را افزایش دهید
زمان مطالعه را افزایش دهید
برخی از کارهای روزمره را انجام دهید
موسیقی ملایم گوش دهید
غذای سالم بخورید

۱.تغذیه مناسب داشته باشید:
داشتن تغذیه سالم بدین معنی نیست که فقط از سبزیجات یا روغن های گیاهی استفاده کنید ودور گوشت ها را خط بکشید! داشتن تغذیه مناسب یعنی استفاده به حد و اندازه از هرنوع مواد غذایی که خداوند در اختیار بشر قرار داده است.یعنی شما نمیتوانید فقط و فقط گیاهخوار باشید یا صرفا فقط گوشت خوار!هر دو این ها برای سلامتی مضر است.
۲.دوچرخه سواری:
دوچرخه سواری یكی از ورزش هایی است كه دسترسی به آن آسان بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای استفاده ممتد از خودرو باشد. دوچرخه سواری یك تمرین و ورزش هوازی است كه به استقامت قلب و عروق كمك می كند. این ورزش یك فعالیت منظم است كه می تواند تأثیر به سزایی در تناسب قسمت بالای پا و مچ پا داشته باشد و به تقویت ماهیچه های اطراف زانو و پشت ران، مفاصل زردپی لیگافتها، ماهیچه های چهارسر ران، همتسرینگ ولگن كمك می كند.
۳.ورزش در فضای آزاد:
ورزش در فضای باز برای شما هم از نظر جسمی و هم روحی بهتر است. ورزش کردن در فضای باز (به اصطلاح ورزش سبز، زیرا شما را با طبیعت مرتبط می سازد) به بهبود روحیه کمک میکند و حتی اعتماد به نفس را افزایش میدهد. تاثیرات تمرین در فضای باز در این مطالعه، بر حسب سن متفاوت بود. اعتماد بنفس افراد جوانتر با ورزش در فضای باز، بیشتر از همه افزایش یافت و اعتماد به نفس افراد مسنتر، حداقل افزایش را داشت. اما ورزش سبز برای همه مفید است.
۴.دویدن:
دویدن یکی از پر طرفدارترین و ارزان ترین ورزش های هوازی برای تناسب اندام محسوب می شود. از فواید و مزایای دویدن روزانه می توان به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، سکته قلبی، سرطان و آلزایمر و پارکینسون اشاره کرد.